Home Uncategorized Ky është polici që u plagos me thikë në kokë në Suharekë,...

Ky është polici që u plagos me thikë në kokë në Suharekë, vizitohet nga Muharremaj

Zyrtari policor i cili u plagos me thikë në kokë gjatë intervenimit që ishte duke bërë në një rast të dhu nës në familje në fshatin Samadrexhë të Suharekës, është vizituar nga kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj.

Përmes një postimi në Facebook, Muharremaj ka thënë se polici Milaim Gashi po shërohet gradualisht.

Ai ka thënë se punën e policisë në shërbim të qytetarëve do ta vlerësojnë gjithmonë.

Kujtojmë se polici Gashi është su.lmuar nga një person deri sa ishte në detyrë duke intervenuar në një rast të dhunës në familje, ku i dyshuari nuk ka respektuar urdhrin e policisë dhe ka sul.muar zyrtarët policorë me thi kë, ku Gashi ka pësuar lë.ndime në regjionin e kokës.