Home Uncategorized Donaldi pikturon portretin e Beatrix, ajo zhgënjehet keq: Pse aq e kam...

Donaldi pikturon portretin e Beatrix, ajo zhgënjehet keq: Pse aq e kam hundën unë?

Donaldi, si piktor që është, i ka bërë së fundmi një portret Beatrixit. Beatrixi ka ndenjur në profil dhe ai ka marrë lapsin dhe e ka pikturuar. Mirëpo, duket se portreti nuk ka dalë edhe aq mirë.

Ka qenë Beatrixi ajo që se ka pëlqyer e para, e cila tha se hunda i ka dalë shumë e madhe.

“Pse aq e kam hundën unë”, ka thënë ajo.

Beatrix Ramosaj dhe Donald Veshaj shkëmbejnë puthjen e parë – Abc News

Donaldi e ka lënë atë në dhomën e grimit dhe nuk është marrë më me pikturën, nuk dihet nëse do e vazhdojë me vonë.