Home Uncategorized Atifete Jahjaga ka bërë ndryshimin e radhës dhe duket kaq bukur!

Atifete Jahjaga ka bërë ndryshimin e radhës dhe duket kaq bukur!

Atifete Jahjaga vitet e fundit ka pësuar ndryshime të mëdha në paraqitjen e saj fizike.

Ish presidentja e vendit është fokusuar goxha shumë në pamjen e saj të jashtme, gjë që e dëshmojnë ndryshimet e njëpasnjëshme të saj.

Sot teksa ka mbajtur një takim me OJQ-në Zana në Klinë ajo ka mahnitur me transformimin e saj të ri si bionde.

Ish presidentja Jahjaha u shfaq me flokë të verdha gjë që nuk e kemi parë më herët.

Kujtojmë se përveç që ishte presidente e Kosovës gjatë viteve 2011-2016, ajo në vitin 2009 ka mbajtur postin e Zëvendës-Drejtoreshës së Përgjithshme të Policisë së Kosovës./Lajmi.net/