Home Uncategorized Zeka: Ja ndini krismën, po folni kundër Vuçiqit e po veproni në...

Zeka: Ja ndini krismën, po folni kundër Vuçiqit e po veproni në favor të tij, livadhin e delet i keni, vetëm përpara

Serbia permes provokime, konfronton Kosoven me nderkombetaret

Shkruan: Milaim Zeka

Referendumi eshte provokim politik. Ky referendum as nuk e rrezikon sigurine, as sovranitetin, as integritetin teritorial te Kosoves. Keto tri elemente rrezikohen nga bandat serbe ne veri, nga strukturat paralele,

nga moshapeja e Ures te Ibrit.Keto probleme reale nuk kane rendesi as per politikan e deputete patriot te shtirur, as per ato armatate e fb, qe bejne gara se kush po tregohet me patriot, jo duke punuar per shtetin e Kosoves, po duke e share Vuqiçin.

Mbajeni mire mend: Rezoluta e propozuar nga Albin Kurti dhe e votuar nga ata deputete qe e aprovuan, nuk eshte as kunder Serbise, as kunder referendumit. Kjo rezolute eshte kunder Shteteve te Bashkuara te Amerikes, kunder Anglise, kunder Bashkimit Evropian.

Ja ndini krismen. Klasa jone politike qe 20 vite vepron dhe reagon sikurse delet ne diell. Dashi nen hije, ato nen hije. Dashi ne uje, ato ne uje.Delni edhe pak e tregoni sa patriota jeni.

Per ju nuk ka lidhje zbrazeja e Kosoves. Kryesorja me fole 24 ore kunder Serbise e Vuçiqit, a ne praktike me punu pikerisht ne favorin e ketije shteti…Vazhdoni: Livadhin e Kosoves e keni, delet po, vetem perpara…!