Home Uncategorized Berisha: Pa LDK-në, nuk bën hiç, Kurti me shkrim nuk merr përgjegjësi,...

Berisha: Pa LDK-në, nuk bën hiç, Kurti me shkrim nuk merr përgjegjësi, por i lë kilen Mimozës

Shkruan: Kimete Berisha

Pa LDK-në, nuk bën hiç.

Kujtim Shala në mënyrë brilante dhe të qetë ia zbuloi hilenë e Kryeministrit, i cili e propozon Rezolutën kundër Referendumit, me nënshkrimin e Mimoza Kusarit.

Pra, me shkrim nuk merr përgjegjësi, por i lë kilen Mimozës (nën hetome për korrupcion$! Shih ti çfarë gracke?Nesër, me dokument del se kjo ide nuk ka qenë e Kryeministrit.