Home Uncategorized I burgosuri i Grupit Kumanova: Hetimi ndërkombëtar nuk do të pritej mirë...

I burgosuri i Grupit Kumanova: Hetimi ndërkombëtar nuk do të pritej mirë nga politikanë eminent





I burgusori i Grupit Kumanova, Shek Hallaçi ka shkruar se ata insistojnë për një hetim ndërkombëtar duke thënë se aty do të mund të zbardhej e vërteta.

Shkrimi i plotë:

Politika Shqiptare është shpeshherë arti i tradhtisë. Ne disa pjesëtarë te (Grupi Kumanovës) nuk duam ekstradimin ton, nuk mundemi qe vllezërit tan shqipetar te ILIRIDES qe luftuan bashk me ne, ti lem mureve te ketyre burgjeve, duam vetem Hetim Ndërkombëtar dhe zbardhjen e te vërtetës!

Por shtohet pyetja disa Politikanëve Shqiptarë me duket nuk u intereson as e vërteta, as liria e as drejtësia. Janë gjëra të parehatshme.





Ndihen më rehat me servilizëm e me padrejtësinë etj……!Po sigurisht se neve kemi vuajtur dhe vuajmë në burgjet e këtij shteti, te denuar pa drejtësisht nga ky shtet,prandaj ne kemi kërkuar një Hetim Ndërkombëtar,

çë nga mos pranimin e dëshmitarëve nga Gjykata e Shkupit1 unë Shek Hallaçi me Val Zekën kem bojkotu nga 12 orë e ma shum në pranga kem qëndruar ne të gjitha seancat Gjyqësore ,po duke e ditur se si funkcionon drejtësia në ket shtet nuk kem besuar që do ket zbardhje të rastit,

po një jemi te sigurt se vetem me marrjen e këtij rasti nga ndërkombëtarët,do zbardhen të gjitha dilemat,që jan përfolur e spërfolur,por nuk ka për tu pritur mirë nga eminentë Politikan te përzier direkt, apo indirekt në rastin tonë,dhe sigurisht dhe ata qe na kan tradhetuar apo qe jan qelbur në hudhër?!U.S. Embassy North MacedoniaOSCE Mission to Skopje