Home Uncategorized Foto e rrallë: Albulena Haxhiu në ditën e dasmës

Foto e rrallë: Albulena Haxhiu në ditën e dasmës

Është publikuar foto e Albulena Haxhiut në ditën e dasmës.

Haxhiu rrjetet sociale i shfrytëzon më shumë për të informuar për aktivitetet e saj, ndërsa rrallë publikon fotografi familjare ose nga jeta personale e saj.

Në një fotografi të rrallë Albulena Haxhiu shihet në ditën e saj të dasmës para 8 vjetësh.

Haxhiu shihet me vellon e saj në vitin 2012 dhe duket mjaft e lumtur në ditën e martesës me Alban Krasniqin.

Haxhiu dhe Albani tani janë prindër të dy djemëve.