Home Uncategorized Babai i Morena Tarakut bëhet hoxhë

Babai i Morena Tarakut bëhet hoxhë

Selami Taraku është profesor universitar, regjisor e aktor.

Ai, është një nga veteranët e kësaj fushe.

Taraku është mjaftë aktiv në Facebook, ku kohë pas kohe poston fotografi dhe opinione personale.

Postimi i tij i fundit, lidhet me një projekt filmik, ku ka luajtur rolin e një hoxhe.

Ai, ka publikuar një foto të karakterit të tij në këtë film.

Ndryshe, Selami Taraku njihet edhe si babai i modeles dhe këngëtares Morena Taraku.