Home Uncategorized I riu nga Mitrovica që vdiq dje, para një muaji kishte falur...

I riu nga Mitrovica që vdiq dje, para një muaji kishte falur familjen e sulmuesit

Ermal Delija, i riu nga Mitrovica, i cili mbrëmë humbi jetën si pasojë e lëndimeve që kishte marrë në tetor pasi ishte rrahur nga një person, e që bëri që Ermali të përfundonte në koma për 18 ditë,

para një muaji, më 17 dhjetor, Ermali ishte parë në xhaminë e Shipolit te hoxha Fatmir Latifaj, ku kishte zgjatur dorën e pajtimit me familjen e sulmuesit.

Ermal Delija ishte djali i vetëm i familjes Delija. Ai u rrit jetim pasi babai i kishte vdekur vite më parë.

Ermali la pas nënën dhe tri motra.