Home Uncategorized Ish-banorja e shtëpisë së famshme ndalohet nga Policia

Ish-banorja e shtëpisë së famshme ndalohet nga Policia

Gazetarja Rudina Demneri, e njohur si Paloma, ishte në spekatklin e shtëpisë së famshme për t’i dhënë opinionet e saj mbi situatat.

Siç ndodh gati çdo javë, pas mbarimit të spektakleve ish-banorët, qoftë nga ky edicion apo nga edicione të mëparshme hyjnë në Instagram Live për të komentuar mbi ngjarjet e ndodhura gjatë transmetimit.

Dje, Paloma hyri live me ish-banorin Ardit Çuni dhe me një nga fituesit e këtij programi, Anaid Kalotin.

Teksa komentonin mbi ngjarjet e spektaklit, Paloma u ndalua nga policia, ajo çfarë bie në sy është se policët nuk i tërheqin vërejtje as sepse i jep makinës duke përdorur celularin e duke qenë live në Instagram, por nuk i tërheqin vëmendje as për rripin.