Home Uncategorized Zogaj: Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi janë në një “lufte speciale” me...

Zogaj: Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi janë në një “lufte speciale” me Albin Kurtin

Njohësi i çështjeve politike, Petrit Zogaj, ka reaguar për skandalin me ndërtimet në ‘Brezovicë’.

Zogaj përmes një shkrimi në Facebook thotë se ky skandal është interesant pasi këtë po e bën Ministria e Ambientit, përkatësisht Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi.

“Skandali me ndertimet ne Brezovice po me duket interesant, jo pse Surroi eshte bashkepartner ne kompani me te akuzuarin per dhenie te ryshfetit, por se kete po e ben Ministria e Ambientit, dmth po e bejne Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi”

Ai thotë se Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi janë në një “lufte speciale” me kryeministrin Albin Kurti dhe afërsinë e tij me Veton Surroin në çështje të dialogut.

“Me nje fjale, pushteti i madh, po i ben kundershtare edhe Albinin dhe Liburnin”.

“Skandali me ndertimet ne Brezovice po me duket interesant, jo pse Surroi eshte bashkepartner ne kompani me te akuzuarin per dhenie te ryshfetit, por se kete po e ben Ministria e Ambientit, dmth po e bejne Liburn Aliu dhe Hysen Durmishi.

E keta te fundit, po duket qe jane ne nje “lufte speciale” me Albini dhe afersine e tij me Surroin ne ceshtje te dialogut. Me nje fjale, pushteti i madh, po i ben kundershtare edhe Albinin dhe Liburnin”.