Home Uncategorized Në 1989 detyra e Thaçit ishte t’u dërgonte ushqim pë rënë në...

Në 1989 detyra e Thaçit ishte t’u dërgonte ushqim pë rënë në sy Afrim Zhitisë e shokëve të tij

Në një intervistë të hershme për emisionin Opinion të Blendi Fevziut njëri nga themeluesit e UÇK-së Hashim Thaçi kishte treguar se në Lëvizjen Ilegale ishte rekrutuar nga Kadri Veseli.

Ndërsa Kadri Veseli kishte treguar se ishte rekrutuar nga djali i axhës së tij, ish i burgosuri politik, Heroi Sabit Veseli.

Në atë kohë pas rekrutimit të Hashim Thaçit nga Kadri Veseli, ai mori një detyrë specifike.

Detyra e re e Thaçit ishte të kujdesej për disa anëtarë të ilegalës, respektivisht për Afrim Zhitinë, Fahri Fazliun, Bedri Blagqorrin e Hasan Ramadanin. Ai duhej t’u dërgonte atyre ushqim dhe sende të tjera pa rënë në sy.

Poashtu, nga ai vit nisi miqësia ndërmjet Hashim Thaçit nga Kadri Veselit dhe nga ajo ditë pothuajse nuk janë ndarë asnjëherë.