Home Uncategorized Kadri Veseli: 12 vjet nëna im nuk e ka ditur se ku...

Kadri Veseli: 12 vjet nëna im nuk e ka ditur se ku jam, gjasat më të mëdha kanë qenë që t’i shkoj i vrarë

Nëna e Kryetarit Kadri Veseli ka vde.kur gjatë ditës së sotme. Poashtu babai i Kadri Veselit z. Fazli Veseli ka vdekur muaj më parë. I biri i tyre Kadri Veseli ishte i lidhur shumë më prindërit e tij. Ai nuk ishte pranë tyre në momen tet e fundit të tyre.

Ai në një intervistë kishte thënë se “12 vjet babai im nuk e ka ditur se ku jam, gjasat më të mëdha kanë qenë që t’i shkojë në sandëk se sa gjallë e kështu e patëm fatin me na sha gjithëkush”.

Ai kishte treguar për jetën e tij shumë sfiduese dhe jetë e ushtruar në ilegalitet të thellë

VIDEO: