Home Uncategorized Ky është shqiptari që u gjet i vdekur në rrugë natën e...

Ky është shqiptari që u gjet i vdekur në rrugë natën e Vitit të Ri, policia dyshon se…

Nata e ndërrimit të viteve ka rezultuar tragjike për të riun shqiptar Fatjon Oruçi.

Mediat britanike njoftojnë se 22-vjeçari u gjet i paje.të në rrugë në qytetin e Rot erham.

Ishte ora 1:20, vetëm pak pas festimeve të mëdha të Vitit të Ri, kur pol cia gjeti të vdekur shqiptarin, ngjarje e cila raportohet se ka ardhur si pasojë e një sherri.

Oruçit iu gjetën plagë të shumta në trup, ndërkohë që për ngjar jen janë vënë në pranga dy persona, një 26-vjeçar dhe një vajzë 20 vjeçe.

Pas dhënies së dëshmisë, ata u liruan ndërsa autor itetet vazhd ojnë me hetimet.