Home Uncategorized Lajmërohet Egzona nga Podujeva, çka i tha vëllait të saj?

Lajmërohet Egzona nga Podujeva, çka i tha vëllait të saj?

Është gjendur Egzona nga Komuna e Podujevës. Kështu ka konfirmuar vëllai i saj.

Ai tregoi se Egzona është lajmëruar dhe se është në gjendje shumë të mirë por se nuk ka treguar vendodhjen e saj.

Kujtojmë që ajo u largua nga shtëpia më datë 2 janar 2021 rreth orës 1:45 minuta pas mesnatës.

Atë natë 31-vjeçarja, në shtëpinë e vëllait, i la katër fëmijët e saj.