Home Uncategorized Kreu i LPK-së: Vrasësit e Konushevcit, tri ditë para pritës janë takuar...

Kreu i LPK-së: Vrasësit e Konushevcit, tri ditë para pritës janë takuar me Azem Hajdarin, 1 milionë marka i ka marrë për pengim të UÇK-së

Ish kreu i LPK-së z. Bedri Islami ka folur ekskluzivisht për RTSH-në për vra.s jen e Ilir Konushevcit. Ai ka folur hapur për këtë ngjarje. Ai ka treguar me emër e mbiemër se kush e v.r au Ilir Konushevcin.

“Liderët e opozitës, pra Azem Hajdari ka marrë deri në 1 milion marka për ta penguar vepri mtarinë e UCK-së në Veri, pra ata që e vr.an ë Ilir Konushevci, vëllezërit Demiri,

Bislimi dhe vëllau i tij, i vëllai ka ardhur tri ditë përpara nga Anglia dhe janë takuar me Azemin në një lokal këtu, dhe kanë marrë pjesë në pritën që i është bërë Ilir Konushevcit,

prita është bërë jo për t’i marrë ar.mët por për hakm arrje politike, sepse kemi pasur marrëveshje me shtetin shqiptar që cdo makinë që transportonte logjistikë të ishte një oficer i SHIK-ut (shërbimi sek ret i Shqipërisë), një shok i yni i UÇK-së dhe shoferi, por oficeri i SHIK-ut iku menjëherë dhe u largua, pra i la në baltë“.

Bedri Islami poashtu tregoi se “por në përl eshj.en e parë që u bë, u v.r a vëllau i Bislim Demirit, sepse Bislimi ishte njeri i lidhur me Shërbimin sekret se.rb, dhe është marrë edhe me kontr aba.nda të ndryshme,

pra dorasit janë vëllezërit Demiri, sepse fillimisht këta kanë sul.mu ar dhe e kanë godi.tur vëllaun e Bislimit dhe ata duke u tërhequr e kanë para që vallau i Bislim Demirit është plagosur dhe pastaj ka vde .kur, e pastaj janë rikthyer përsëri dhe e kanë vr.a rë Ilir Konushevcin, por fillimisht e kanë tor.tur uar“.