Home Uncategorized Kjo është prokurorja që liroi në procedurë të rregullt burrin që dyshohet...

Kjo është prokurorja që liroi në procedurë të rregullt burrin që dyshohet se vrau gruan e tij në Llaushë

Një burrë dje e ka qëlluar për vde.kje me a rmë zjarri gruan e tij në Llaushë të Skenderajt.

Disa ditë para vrasjes, viktima e kishte lajmëruar në Polici burrin e saj i cili kishte ushtruar dhunë fizike ndaj saj.

Policia kishte njoftuar për këtë rast edhe prokuroren kujdestare e cila është Stojanka Kasaloviq.

Lajmin e ka konfirmuar për kallxo edhe Kryeprokurori i Mitrovicës, Ismet Ujkani. Ai tha se Kasaloviq ka qenë prokurore kujdestare e cila e ka pranuar rastin.

Kryeprokurori Ujkani tha se rasti është i ndjeshëm dhe se nuk mund të tregojë detaje nga trajtimi fillestar i rastit por shtoi se e gjithë çështja do të trajtohet gjatë procedurës së mëtutjeshme.

Ai shtoi se rasti do t’i ndahet prokurores për dhunë në familje Natasha Taniq.