Home Uncategorized Einxhel me fjalë të mëdha ndaj Dagz-it: Jam shumë i lumtur që...

Einxhel me fjalë të mëdha ndaj Dagz-it: Jam shumë i lumtur që nuk jam e mirë sa ti

Gjatë qëndrimit në suitë Einxhel dhe Dagz-i përveq puthjeve edhe zhvilluan bisede.

Mbrëmë ata kanë pasur një natë shumë romantike së bashku.

Einxhelit po i duket shumë i mirë Dagz-i.

Madje ajo shprehet shumë e lumtur që ajo nuk është aq e mirë sa ai.

Dagz-i në anën tjetër tha se do të ishte e tepruar nëse të dy do të ishin të mirë.

Einxhel dhe Dagz janë afruar shumë me njëri tjetrin dhe po e shijojnë marrëdhënien e tyre.