Home Uncategorized Detaje tronditëse për vrasjen në Llaushë: Salloni i shtëpisë ishte bërë pellg...

Detaje tronditëse për vrasjen në Llaushë: Salloni i shtëpisë ishte bërë pellg i gjakut, aty ishin dy fëmijët e çiftit

Prokuroria Themelore e Mitrovicës ka nisur me grumbullimin e provave për vr.as jen e gruas 48-vjeçare me inicialet L.Q.. Burri i saj S.Q., 51-vjeçar, si i dyshuar për vr.as jen, është arr estuar dhe është dërguar në mbajtje në kohëzgjatje prej 48-orësh.

Burime të besueshme të Express brenda organeve të sigurisë thanë se kr imi ndodhi në sallonin e shtëpisë së çiftit në Llaushë të Skenderajt dhe në momentin kur hetuesia kishte arritur ne vendin e ngjarjes, kishin parë sallonin e shtëpisë të shndërruar në “pel lg gj.ak u”, teksa aty ndodheshin dy nga tre fëmijët e çiftit.

Ne vendin e ngjarjes janë gjetur gjashtë gëzhoja pl um.bash, por akoma nuk dihet se sa pl umba u shk.repën në trupin e vik timës.

“Nuk e dimë sa plu.mba janë shkre pur mbi trupin e viktimës, pa e marrë raportin e autopsisë nuk mund të flasim asgjë. E kemi parë pell gun e gjak.ut në sallon në dhomën e ditës, edhe aty i pashë dy fëmijët e çiftit, një vajzë dhe një djalë”, thanë burime të Expressit brenda hetuesisë nga vendi i ngjarjes.

Këto burime thanë se çifti ka tre fëmijë dhe nuk dihet nëse të njëjtit ndodheshin në vendin e kr.imit në momentin e kryerjës së krimit.

Të pyetur se cilat janë dyshimet e para mbi motivin e vrasjes dhe nëse çifti ka pasur probleme edhe në të kaluarën, burimet thanë “Jemi në fazën fillestare, vetëm sa është lëshuar vendimi mbi ndalimin e të dyshuarit. Jemi duke mbledhur prova. Jemi në fazën fillestare dhe nuk mund ta dijmë motivin kaq herët”.

Express mëson se i dyshuari nuk është intervistuar akoma, ndërsa është lëshuar edhe vendimi për auto sinë e vikt.imës. Aktualisht janë duke u mbledhur prova për vra.sjen e gruas.

Policia tha se nga hetimet fillestare nga vendi i ngj arjes bëhet e ditur se personi i dysh.uar ka shtënë me ar më zjarri në drejtim të viktimës (gruas së tij) L.Q., 48 vjeçare.

Nga i dyshuari është sekuestruar një armë e llojit pistoletë me tre fishekë, ndërsa në vendin e ngjarjes janë sekuestruar gjashtë gëzhoja.

Përkundër përpjekjeve të ekipit mjekësor për ta shpëtuar, 48-vjeçarja, vdi q pas plagëve të marra nga ar.a e zjar rit.

Ushtruesit i detyrës së drejtorit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Skenderaj, Agron Mehmeti, në një lidhje direkte në emisionin Frontal në T7 me Arsim Lanin, ka treguar se viktima ka pasur tre pl.agë të rënda, dy në gj oks dhe një në dorë.

Ai ka deklaruar se viktima ka qenë me she ja jete deri sa është dërguar në spitalin e Mitrovicës.

“Qendra Emergjente është njoftuar rreth orës 14:00 për një rast në fshatin Llaushë dhe menjëherë ka shkuar ekipa kujdestare me doktoreshën dhe ekipin e infermierëve në shtëpi dhe e kanë marrë një grua rreth moshës 48 vjeçare me pla.gë të rënda dhe e kanë transferuar menjëherë në qendrën emergjente dhe ju ka dhënë ndihma e parë dhe me autoambu lancë me shenja jete ka shkuar deri në spitalin rajonal të Mitrovicës.

Ekipa kur ka shkuar në shtëpi që ta marrë, e ka marrë me shenja jete, ka qenë gjallë deri në spitalin rajon të Mitrovicës, edhe pse në gje ndje shumë të rëndë, me tri plagë të rënda, sipas drejtorit kujdestar. Pla gët kanë qenë të lokalizume, në regjionin e gjok.sit dy dhe në regjionin e dorës”, ka deklaruar ai.

Mehmeti ka thënë se vik tima rreth orës 14:13 minuta është sjellë në QKMF në gjendje të rëndë.

“Në qendrën tonë ka ardh në orën 14:13 minuta, për Mitrovicë ka shkuar me shenja jete, por fatkeqësisht mundësitë për mbijetesë kanë qenë të vogla sipas mjekut kujdestar”, ka shtuar ai. /Express/