Home Uncategorized 5 banorë të rinj futen në Big Brother VIP, ja kush janë...

5 banorë të rinj futen në Big Brother VIP, ja kush janë ata

Meqenëse është shtyer finalja e madhe, Big Brother ka vendosur ta mbushë përsëri shtëpinë me banorë.

Gjatë ditës është komentuar se do të ketë tri hyrje të reja, por e vërtëta është se janë pesë banorë të rinj.

Genajd, Egzona, Eltioni, Xheisara dhe Arbëri janë banorët më të rinjë të Big Brother Albania VIP.

Balerin, këngëtare, gazetare e sportist janë profesionet e tyre.

Për më shumë do ti njohim në ditët në vazhdim.