Home Uncategorized Përlotet Milazim Zeka, e thotë edhe arsyen se pse mund të përfundoj...

Përlotet Milazim Zeka, e thotë edhe arsyen se pse mund të përfundoj në burg

Pyetjeve provokuese në “Festë në T7” u është përgjigjur edhe Milaim Zeka, i cili si gjithmonë ka folur hapur dhe pa komplekse.

Ai u pyet se a mendon që ndonjë ditë mund të përfundojë në burg, nuk ngurroi të thotë po dhe për këtë dha një përgjigje.

Zeka gjatë intervistës në një moment edhe u përlot derisa foli për një ngjarje me një vajzë të vogël.

Ja përgjjgja e gazetarit, publicistit dhe ish politikanit. /Kosovarja/