Home Uncategorized Me kë rri e shihet Shkelzen Jetishi-Xeni më shumë se me gruan...

Me kë rri e shihet Shkelzen Jetishi-Xeni më shumë se me gruan e tij?

Shkelzen Jetishi-Xeni, është këngëtar shumë i njohur, i lindur në qytetin e këngës së pastër shqipe, Gjakovë.

Ka filluar të këndojë që në fëmijëri, nga ku dhe ka realizuar një numër të madh këngësh, bashkëpunimesh e albumesh, që të gjitha këto të vlerësuara si është më e mira nga publiku.

Xeni shquhet si një ndër këngëtarët më të mirë për interpretim live, I cili zakonisht këndon nëpër ahengje të ndryshme familjare, shkruan “Kosovarja”.

Xenin gjatë gjjthë kohës është në bashkëpunim me Zenel Dolin dhe orkestrin e Vllaznim Buxhovit, të cilët ngado që shkojnë krijojnë një atmosferë që askush s’mund ta zëvendësojë.

Dhe, Doli e Buxhovi janë dy personat që Xeni duket se shihet më shpesh se me gruan e familjen e tij.