Home Uncategorized Ae njohët këtë bukuroshe shqiptare, sot ajo është pjesë edhe e “Big...

Ae njohët këtë bukuroshe shqiptare, sot ajo është pjesë edhe e “Big Brother VIP”

Spektakli ‘Big Brother VIP’ është shndërruar ndër programet më të ndjekur dhe të komentuara në vendin tonë.

Pjesë e shtëpisë së famshme janë bërë artistë të njohur të ekraneve tona shqiptare, shkruan “Kosovarja”.


Ndërkaq, personazhi që shihni në foto është aktorja Monika Lubonja, e cila është një nga artistet brenda që është në qendër të vëmendjes.

Lubonja dallohet për stilin dhe të qenurit në formë të mirë përkundër viteve që ka mbushur.