Home Uncategorized Vetëm 24-vjeçare, kjo është vlera marramendëse që Kida shpenzoi në Dubai

Vetëm 24-vjeçare, kjo është vlera marramendëse që Kida shpenzoi në Dubai

Këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar, Kida ka shijuar festën e ditëlindjes së 24 në Dubai.

Nga atje nuk kanë munguar postimet e ndryshme që Kida ka bërë me shoqërinë e saj.

Së fundmi, faqja “Shqip.closet” ka zbuluar se Kida ka shpenzuar më shumë se 31 mijë euro në një dukje glamuroze në vendin luksoz, pothuajse gjithë kjo shumë shkon tek ora e saj firmato.

Ndryshe, Kida gjatë këtij viti ka qenë shumë e suksesshme me projekte dhe koncerte./Blic/