Home Uncategorized Beatrix nervozohet keq, kjo është arsyeja

Beatrix nervozohet keq, kjo është arsyeja

Pas shumë surprizave që i ndodhën Beatrixës, duke e shikuar prej afër vëllaun e saj duke performuar, ndërkohë e takoi edhe nënën e saj, ku emocionet u shoqëruan me lot.

Gjatë ditë së sotma teksa po bisedonte Trixa me Meridianin rreth Sarës, ajo i tha se ka gjëra që duha ti them por më ndalon Donaldi.

Ajo po tregon anën ‘xheloze’ të saj karshi raportit shoqëror që Donaldi ka me Sarën.

Dhe kjo gjë nuk po i pëlqen Beatrixës, pasi nuk po ndihet e lirë./Blic/