Home Uncategorized Kjo foto tregon se Bora Zemani e lë me kilometra mbrapa Beatrixën

Kjo foto tregon se Bora Zemani e lë me kilometra mbrapa Beatrixën

Donaldi-Bora-Beatrix, janë bërë treshja më e përfolur tashmë.

Gjatë kohës kur Donaldi e tradhëtoi Borën dhe u lidh me Beatrixin, mori vëmenjde të madhe lidhja e tyre.

Fansa të shumtë e madje edhe të famshëm, u mobilizuan në përkrahje të Bora Zemanit.

Mirëpo sipas fotografive të tyre, shihet se Bora Zemani e lë shumë mbrapa për bukuri Beatrixën.