Home Uncategorized Këto janë vendet ku nesër ndalet rryma

Këto janë vendet ku nesër ndalet rryma

KEDS ka njoftuar se si pasojë e punimeve në rrjet, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione.

Njoftimi i plotë:

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

NS Palaj 35-kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, qyteti i Obiliq (një pjesë),

Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë-e Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Fidanishtë, Fidanishtë-Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Ndërpreje për siguri të sistemit, instalimi i TR2 dhe balancimi i ngarkesës në nënstacion.