Home Uncategorized “Të gjithë bëjnë lojë të pistë, ndërsa fituesi për mua është…”, Big...

“Të gjithë bëjnë lojë të pistë, ndërsa fituesi për mua është…”, Big Mama flet hapur

Këtë të djel, në emisionin “Fun Club” e ftuar ishte Big Mama, e cila la shtëpinë e “Big Brother VIP Albania” mbrëmjen e kësaj të premteje.

E pyetur nga moderatorja Dojna Mema se kush është fituesi sipas saj, ajo u përgjgj:

“Zemra ime është që fiton Arjola, me gjithë shpirt, nuk do bëhem këtu modeste, por do mbroj shoqen time normal, pavarësisht se e kanë akuzuar që viktimizohet dhe ashtu e ka lojën, por mendoj sd ka një lojë me shembull të mirë, aty bëhen shumë lojëra të pista që nuk merren për shembull të keq, ndërsa një grua që jep mesazhin e një nëne të fortë, ajo është viktimizim.

Zemra dhe shpirti është që e fiton Arjola, por po ashtu edhe Iliri.”