Home Uncategorized Bijat kosovare bëhen bashkë në vendin e tyre të preferuar, Dubai

Bijat kosovare bëhen bashkë në vendin e tyre të preferuar, Dubai

Arta Nitaj dhe Arta Elezaj janë bërë bashkë për pushimet e tyre dimrore.

Të dyja kanë zgjedhur vendin luksoz, Dubai dhe nga atje nuk po mungojnë fotografitë e ndryshme, shkruan.

Të kuruara deri në detajin më të vogël, Nitaj dhe Elezaj duket se po kalojnë kohë mjaft të mirë nën shoqërinë e njëra-tjetrës.

Më poshtë shihni disa nga pamjet.