Home Uncategorized “Treshi Përsheshi Junior” përfundojnë xhirimet, gati për rikthimin në profesionin e baballarëve

“Treshi Përsheshi Junior” përfundojnë xhirimet, gati për rikthimin në profesionin e baballarëve

Djemtë e legjendave të humorit kosovar, të ndjerit Ibrahim Krajkova-Leci e Rasim Thaçit-Cima, si dhe aktorit Sevdai Radogoshi-Qumili, Shkumbin Radogoshi, Artan Thaçi, e Bekim Krajkova, së fundmi, kanë përfunduar xhirimet e projekteve të reja, ku do të sjellin “Treshi Përsheshi – Junior”.

Bashkë me ta po qëndron edhe i gjalli i vetëm nga kjo treshe e famshme “Qumili”.

Siç mund të shihni, që të tre djemtë e legjendave të humorit ngjasojnë shumë me baballarët e tyre.