Home Uncategorized I fshiu të gjitha fotografitë me barkun e rrumbullakosur në Instagram, vjen...

I fshiu të gjitha fotografitë me barkun e rrumbullakosur në Instagram, vjen reagimi i Gentës

Derisa është në pritje të ëmbël edhe fotosesiohne të ndryshme me barkun e rrumbullakosur nuk munguan nga artistja, Genta Ismajli.

Veprimi që quditi gjithë fansat ishte kur para një ore në Instagramin e këngëtares nuk ishte asnjë fotografi e këtyre sesioneve, shkruan “Kosovarja”.

Duke mos qenë e qartë se çfarë ishte në pytje Genta ka reguar në InstaStory duke treguar arësyen.

Ajo tha se kishte ndodhur një problem ku i është keqpërdorur nga dikush llogaria e saj Instagram e që ia ka fshirë edhe disa fotografi duke iu shkruar edhe njerëzve të ndryshëm mesazhe.

Ajo kërkoi falje për veprimin që nuk dihet kush e ka bërë dhe i falënderoi të gjithë që e kanë ndihmuar në rikthimin e llogarise.

Derisa tani, artistja ka kthyer të gjitha fotografitë në profiln e saj.