Home Uncategorized Për të nuk qenka fitues as Iliri dhe as Donaldi/ Arbër Hajdari...

Për të nuk qenka fitues as Iliri dhe as Donaldi/ Arbër Hajdari e thotë troç: Për mua konkurenti më i fortë është…

Një arm iqësi ka lindur tashmë mes Arjolës dhe Donaldit. Teksa kanë diskutuar për marëdhënien e tyre gjatë spektaklit nuk kanë munguar as epitetet, aku zat dhe debatet mes kësaj dysheje.

Sigurisht që edhe opinionistët nuk nguruan ta komentonin këtë raport. Ka qenë Arbër Hajdari i cili ka treguar se sipas tij një nga konkurentet më të forta në shtëpi është Beniada Nishani.

‘’Në shtëpi ka aq shumë debate, mes Ilirit dhe Donaldit është krijuar një raport kaq i tensionuar saqë mendoj se konkurentja më e fortë është Beniada.

Është aq pozitive dhe sot mendoj se njerëzit aq kanë nevojë, për paqe dhe dashuri’’,- tha ai.