Home Uncategorized Nis prova javore, kjo është loja e radhës për banorët

Nis prova javore, kjo është loja e radhës për banorët

Banorët janë informuar këtë mbasdite për provën e re javore.

Këto ditë sfida e tyre është të mbajnë të nde.zur një zj.arr në oborr.

Kjo detyrë do të duhet të realizohet jo vetëm gjatë ditës por edhe gjatë natës.

Banorët janë ndarë paraprakisht në çifte të cilët do të shoqërojnë dhe ndihmojnë njëri-tjetrin gjatë kësaj prove, për t’i inkurajuar banorët do të kenë verë dhe gështenja në dispozicion./TCH/