Home Uncategorized Ku mbet i dashuri i Adriana Matoshit?

Ku mbet i dashuri i Adriana Matoshit?

Adriana Matoshi ka kaluar një ndër sfidat më të mëdha në jetë, duke u operuar nga një tumor në tru.

Ky atakim shëndetësor ka tronditur familjar, miq e të afërm të aktores, të cilët kanë shpreh shqetësim dhe merakosje të madhe për të.

Edhe një publik i tërë u brengos e u lut për shëndetin e një prej aktoreve apsolutisht më të njohura dhe më të dashura në vendin tonë, e cila po kalonte një sfidë të rradhës, shkruan “Kosovarja”.

Ai që i qendroj shumë afër Adrianes, ishte i dashuri i saj Keith, i cili u largua nga Kosova vetëm pasi njeriu i zemres së tij e morri vetën.

Lidhja e tyre po vazhdon edhe më tej.