Home Uncategorized Bëhen “llom” dy kunata kosovare, njëra përfundon në spital, tjetra në paraburgim

Bëhen “llom” dy kunata kosovare, njëra përfundon në spital, tjetra në paraburgim

Është arrestuar një grua në Deçan e cila ka sulmuar rënd kunatën e saj, dhe si pasojë e lëndimeve kjo e fundit ka përfunduar në spital.

Policia njoftoi se ajo gjithashtu ka fyer familjarët dhe ka demoluar shtëpinë.

“Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi qe e njëjta pasi ka demoluar shtëpinë, ka fyer familjaret dhe ka sulmuar fizikisht kunatën e saj viktimën femër kosovare”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.