Home Uncategorized A do të ishte Antonela VIP pa ndërhyrje në fytyrë?

A do të ishte Antonela VIP pa ndërhyrje në fytyrë?

U bë e famshmë përmes “Përputhen”, një prej show programeve më të ndjekura në Kosovë e Shqipëri.

Antonela, vajza nga Shkodra, e rritur në Itali, u pikas kryesisht për shkak të karakterit të saj të gjallë, impulsiv dhe ngacmues.

Antonela njihet si një nga vajzat më provokuese, që i pëlqen të krijoi situata tensionuese, shkruan “Kosovarja”

E njejta ka ndodhur me të në “Përputhen”, e po vazhdon të ndodh edhe në “Big Brother”, ku ka pasur disa përplasje me banorët.

Antonela, ka ndërhyrje dhe kjo është mëse e dukshme. E dikurshmja dhe e tanishmja, kanë diferencë të madhe.