Home Uncategorized Pacolli i drejtohet publikisht Kurtit: Një shtet pritet ta njohë Kosovën

Pacolli i drejtohet publikisht Kurtit: Një shtet pritet ta njohë Kosovën

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pocolli i është drejtuar publiki sht kryem nistrit Albin Kurt i, pasi siç thotë i nuk po i përgjigjet privatisht.

Përmes një letre publike në Facebook, Pacolli flet për një njohje të Kosovës, për të cilën pretmiraim nga kryemnistri Kurti, raporton Indeksonline.
zhin e Presidentit të shtetit që konfirmon se janë të gatshëm (javën e ardhshme) të vizitojnë Kosovën, pēr të kryar formalitetet e njohjës dhe të diskutojnë për vizitën juaj evtl në këtë shtet“, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Letër kryeministrit Kurti,

I nderuar zoti kryeministër,

Takimi ynë i fundit me ju ishte një natë para zgjedhjeve presidenciale, kur ju kishit nevojë për votën time. Duke e di ur se ju nuk përgjigjeni ne letrat e mia, ( ashtu siç nuk iu përgjigjët dhe as atyre letrave që kërkoja lirimin e instrumenteve mjekësore,sipas rre gullave, për spitalin e pediatrisë që i kishit bllokuar në terminalet doganore.

Duke ditur këtë, më mbetet vetëm t’ju drejtohem publikisht;

Në WatsApp, më datën 18/12 ju kam dërguar letrën dhe mesazhin e Presidentit të shte tit që konfirmon se janë të gatshëm (javën e ardhshme) të vizitojnë Kosovën, pēr të kryar formalitetet e njohjës dhe të diskutojnë për vizi tën juaj evtl në këtë shtet.

Gjithçka është e rregulluar, zotni Kryeministër, unë kam punuar gjatë për këtë njohje dhe pritet vetëm miratimi juaj.

Unë, si gjithmonë, jam në dispozicion për gjithçka që keni nevojë rreth kësaj njohje,

Me nderime,

Behgjet Pacolli