Home Uncategorized Pacienti del duke kënduar ilahi nga salla e operacionit në QKUK (VIDEO)

Pacienti del duke kënduar ilahi nga salla e operacionit në QKUK (VIDEO)

Një pacient që i ishte nënshtruar një operacioni në zemër, pas operimit ka filluar të këndojë ilahi.

Kjo është bërë e ditur përmes një videoje që e ka shpërndarë kardiologu, Agron Qerimi.

“Kështu del trimi nga salla duke na kënduar pas Koronarografisë në Infarkt të Miokardit dhe Stentimit në LAD dhe Cx! Gjithë ekipën na ka lumturuar Orhani!”, ka shkruar Qerimi krahas videos./GazetaSinjali/