Home Uncategorized Gold AG: Lutuni Zotit në rehati, nëse dëshiron që ai të përgjigjet...

Gold AG: Lutuni Zotit në rehati, nëse dëshiron që ai të përgjigjet kur të jesh në vështirësi

Arian Agushi është mjaft aktiv në instagram.

Reperi kosovar Gold Ag jo rrallë herë ndanë momente e foto të ndryshme në llogaritë e tij në rrjetet sociale.

Meqë njihet si besimtar dhe praktikues i fesë islame edhe postimet e tij shpesh kanë përshkrime fetare.