Home Uncategorized Nëse kjo ju ndodh duke parë një film, e keni kaluar coronavirusin

Nëse kjo ju ndodh duke parë një film, e keni kaluar coronavirusin

Një shenjë e papritur që virusi ka kaluar nëpër trup!

Coronavirusi është tashmë aq i përhapur sa që shumica prej nesh pyesin nëse e kemi pasur atë, pa e ditur fare.

Mënyra më e sigurt për të përcaktuar nëse e keni kaluar coronavirusin është, sigurisht, të kontrolloni nëse keni antitrupa në gjakun tuaj, por përveç kësaj, disa simptoma tregojnë se virusi ka kaluar nëpër trup.

Një lloj dhimbjeje koke mund të jetë një shenjë se e keni kaluar coronavirusin, dhe tani drejtor i Institutit për Sëmundjet Autoimune dhe Reumatizmale St. Joseph, Dr. Robert Lahita, ka zbuluar një simptomë krejtësisht të papritur.

Domethënë, nëse e keni të vështirë të përqendroheni gjatë shikimit të filmit, ka shumë mundësi që virusi corona të ketë kaluar nëpër trupin tuaj.

Pacientët që kanë kaluar coronavirusin kanë vështirësi në shikimin e filmit. Përqendrimi i tyre është i dobët, ndonjëherë shumë kohë pasi e kanë kaluar virusin.

Përveç kësaj, nëse keni pasur simptoma të ngjashme me ftohjen e zakonshme, e cila ka zgjatur dy javë ose më shumë, ka shumë të ngjarë që të keni pasur coronavirus.

Ata që kanë qenë të infektuar me coronavirus gjithashtu përjetojnë lodhje ekstreme, e cila ndonjëherë zgjat me muaj.