Home Uncategorized I burgosuri nga grupi Kumanova: Vehbi qyqja, deri në 2010 ka pasur...

I burgosuri nga grupi Kumanova: Vehbi qyqja, deri në 2010 ka pasur 500 vrasje enigmatike në Maqedoni

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) ka bërë të ditur se gazetari, Vehbi Kajtazi, ka pretenduar për një numër të madh kërcënimesh, mbi 100, që ka marrë pas deklaratave të tij në RTV Dukagjini rreth ‘Grupit të Kumanovës’.

AGK-ja ka dënuar fuqishëm kërcënimet me jetë ndaj Kajtazit dhe ka ftuar Policinë e Kosovës “që të ofrojë siguri për të dhe personat e afërt të tij, si dhe të trajtojë me prioritet rastin e paraqitur nga ai”.Vebi Kajtazi më mirë të jesh vetvetja se sa QYQJA!

Po të ishte Vehbi Kajtazi ashtu si do duhej, do këmbëngulte në hetimin dhe zbardhjen e Rastit Kumaova, dhe jo në mbrojtje të Ali Ahmetit,sepse ne në vitin 2001 kemi bër një luftë të pastër në Maqedoni,ja kemi dorëzuar Aliut ta bëjë politikën, por ai ka bër biznes,dhe a e dini ju se deri në 2010 ka pasur mbi 500 shqiptare te vrarë në mënyrë enigmatike, që shteti si ka zgjedhur kurrë ato vrasje, mos të flasim për marrëveshjen e Ohrit,

që nuk është zbatuar as sot e kësaj dite, edhe pse ka pasur që të jetësohet me 3 janar 2004,prandaj ka shum e shumë që populli shqiptar ka filluar ti kuptoj, Vehbiu shkon në Shkup ndoshta sa për fotografi në Shkupin 2014 i ndërtuar edhe me paratë e taksapaguesve shqiptarë, që ka kushtuar mbi 800 milion euro,ku qellim të vetëm ka përvetësimin historik të kulturës së Maqedonëve Antik dhe atë Ilire , Arbër Xhaferi ju ka thënë ju sllavomaqedonaset jeni si QYQJA, sepse QYQJA është i vetmi shpend që nuk bën qerdhe të saj, por mundohen ta përvetësojnë atë të zogjve tjerë,prandaj në Maqedoni jetojnë mbi 40% popullsi shqiptare,dhe sundohën nga 45 % të tjerë,sllavomaqedonas, bullgarë, vlleh, serbë.!

Vebi Kajtazi, të paktën mëso një gjë në jetë, para se të akuzosh duhët të jesh mirë i informuar për gjdo gjë,sepse vetëm ashtu je i pa thyeshëm, sa i përket rastit tonë te kemi dhën kohë të hetosh, dhe të dalësh me konkluzion të drejtë, ose ne e mbajmë fjalën…!