Home Uncategorized Gruaja e Memli Krasniqit, intelektualja që e gjeti formulën për të mos...

Gruaja e Memli Krasniqit, intelektualja që e gjeti formulën për të mos u plakur

A e keni ditur që bashkëshortja e ish reperit, tashmë kryetarit të “PDK”-së, Memli Krasniqi është një ndër zonjat më intelektuale e të ngritura në vend?

Meliza Krasniqi, punon në Institutin Albanologjik të Kosovës dhe ka një karrierë të bujshme tashmë.

Ka përfunduar studimet për Letërsi Shqipe në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Prishtinës, ka mbrojtur temën e magjistraturës në të njëjtin Fakultet me titullin “Proza e Azem Shkrelit” dhe ka ndjekur Shkollën Doktorale në Universitetin e Evropës Juglindore në Maqedoni (UEJL), me temën “Vepra letrare dhe epistolare e Musine Kokalarit.”

Në vitet 1999 – 2008 ka punuar në administratën e Kombeve të Bashkuara në Kosovë, ndërsa prej 2008 deri më 2014 në Misionin Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë .

Sot, zonja e parë e “PDK”-së, ka festuar 42 vjetorin e ditëlindjes dhe si përherë nuk e ka uruar vetëën duke thurr lavde, po në mënyrë krejt origjinale.