Home Uncategorized “Kam qarë deri në 4 të mëngjesit për fëmijët e tu moj...

“Kam qarë deri në 4 të mëngjesit për fëmijët e tu moj egoiste” Debate të nxehta mes Arjolës dhe Donaldit

Një prej debateve më të nxehta mes banorëve të ‘BBV’ ishte ai nisi mes Donaldit dhe Arjolës, e arsyeja ishin thjesht punët e shtëpisë, e që më pas degradoi me tone të ashpra.

Debati vijoi në studioi, ndërsa dyshja akuzonin njëri tjetrin me tone të ashpra, teksa s’kanë munguar as ofendimet!


Arjola thotë se e shqetëson fakti se Donaldi e ka quajtur lojtare të dobët, ndërsa ky i fundit me tone të larta i thotë ‘dyfytyrëshe’ dhe i kujton se ka përjetuar mërzinë së bashku me të, duke kujtuar fëmijët e saj!

Arjola: Po luani ju me hallet me mua!

Donaldi: Shiko hallet e tua dhe je egoiste, kam qarë për fëmijët e tu! Të kam falenderuar për bukën, për lavanderinë.

Arjola: Më ka bërë presion dhe ka thënë se do ta tregojë Iliri ty kush është në dy javët e fundit, ky zotnia këtu!

Donaldi: Kam bërë çdo detyrë që më është dhënë!

Donaldi: Kam qenë deri në 4 të mëngjesit për ty, për ëndrrat që ke parë për fëmijët e tu, mosmirënjohëse!