Home Uncategorized Genta Ismajli ndanë sërish fotografi me barkun e rrumubullakosur

Genta Ismajli ndanë sërish fotografi me barkun e rrumubullakosur

Genta Ismajli tashmë është në ditët e fundit të pritjes së ëmbël.

Ajo së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë një fotografi artisitike me barkun e rrumullakosur, shkuan”Kosovarja”.

Genta ndër të tjera, gjininë e foshnjave të saj e zbuloi së bashku më adhuruesit e saj, me një fest madhështore që bëri.

Ajo do të bëhet nënë e dy binjakëve, një djali dhe një vajze/Kosovarja/