Home Uncategorized Flet gazetarja që u dhunua gjatë orarit të punës në Shqipëri: Na...

Flet gazetarja që u dhunua gjatë orarit të punës në Shqipëri: Na mbyllën brenda për disa minuta

Është zbardhur dëshmia e gazetares e cila është dhunuar dje në rrugën “Hoxha Tahsim” në Tiranë.

Bëhet me dije se gazetarja e identifikuar si Besarta Demushaj është shprehur se është dhunuar fizikisht nga dy shtetas në një ditë pune të zakonshme.

Sipas informacioneve shtetasja Fatbardha Marina ka dashur të bëj një denoncim në median ku gazetarja punonte lidhur me dyqanin e saj në rrugën Hoxha Tahsim.

Mirëpo, në momentin kur grupi i punës ka mbërritur në vendin në fjalë, Tahir Numani, ndërtuesi, dhe kunati i tij penguan dhe dhunuan gazetaren Besarta Demushi, e cila po kryente detyrën e saj.

Teksa grupi i xhirimit është futur në objektin është shtyrë me forcë që të dalë nga objekti, ndërkohë gazetarja u dhunua ndonëse u prezantua se kush ishte.

Dëshmia e gazetares Besarta Demushaj:

“Me kanë tërhequr për të më nxjerr nga objekti së bashku me operatorin Majklen Sinka. Me pas na kanë mbyllur brenda objektit për disa minuta. Kane ushtruar dhune fizike po ashtu edhe ofendime banale. Vazhdimisht kane ushtruar dhune fizike duke na shtyre me force. Per tu vetmbrojtur kam perdorur stativin e telefonit”.