Home Uncategorized Donaldi ia thotë në sy Beatrix: Nuk dua ta humbasë Borën

Donaldi ia thotë në sy Beatrix: Nuk dua ta humbasë Borën

Dyshja kanë diskutuar edhe sot.

Donaldi dhe Beatrix, komentuan situatën në të cilën ndodhën

Ndërkohë, duke biseduar Donalid shprehet se nuk dëshiron ta humb Borën.

“Kam kaluar historinë më të bukur në jetën time, nuk dua ta humbas”, thotë ai.