Home Uncategorized Gjendja e Shyhrtës kur është duke bërë shopping

Gjendja e Shyhrtës kur është duke bërë shopping

Shyhrete Behluli në çdo kohë merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Ajo në shumë raste kalon në lajm dhe duket perfekte, shkruan “Kosovarja”.

Në çdo kohë duket e zonja, dhe femër që mbetët shembull për të tjerat.

Këtë herë, vajza e saj Engji e publikoi këngëtaren duke bërë shopping ku edhe në këtë gjendje duket bukur.

Ja si duket ajo.