Home Uncategorized Bleu veturë si të Cristiano Ronaldos, ky ishte reagimi i babait të...

Bleu veturë si të Cristiano Ronaldos, ky ishte reagimi i babait të Noizy për veturën e tij të re

Noizy bën të veten një “super bishë” reagimi i babait të tij është epik.

I dominuar nga pasioni për makinat, lideri i OTR, Noizy ka bërë të vetën “bishën” e radhës.

Fjala është për një makinë (edhe pse na duke sikur e nënvlerësojmë duke i thënë makinë) të llojit Lamborghini.Një makinë e tillë kapë vlerën e qindra mijëra eurove por një person duket të mos jetë impresionuar edhe aq nga ajo.

Fjala është për babain e reperit i cili ka pasur një reagim epik, të cilin Noizy e ka ndarë me ndjekësit.

Ku ai i’u drejtua reperit “Ok ok kujdes dhe e gëzofsh”.