Home Uncategorized A e dinit që Kaltrina Ajeti e “RTK”-së e ka edhe këtë...

A e dinit që Kaltrina Ajeti e “RTK”-së e ka edhe këtë profesion?

Kaltrina Ajeti njihet prej vitesh si një nga gazetaret dhe prezantueset më profesionale në vend.

Përtej kësaj, ajo është komentuar gjithmonë edhe për paraqitjen dhe stilin e rafinuar, që i shkon mirë profilit të emisioneve që sjell në ekran.

Autorja dhe prezantuesja e emisionit “Divers”, është edhe psikologe dhe gjjthashtu profesoreshë në arsimin universitar, shkruan “Kosovarja”.

Ajeti, shpesh komentohet për programet, paraqitjen, stilin, por edhe udhëtimet e shpeshta që bënë. Ndryshe, pak flitet për jetën e saj private dhe atë që shihet përtej televizionit apo rrjeteve sociale të saj.