Home Uncategorized Kështu dukej Teuta Krasniqi në vitin 1999

Kështu dukej Teuta Krasniqi në vitin 1999

Teuta Krasniqi është aktorja e talentuar kosovare, që duket sikur është në skenë prej një jete, shkruan “Kosovarja”.

Karrieren e nisi si foto-modele e prezantuese, madje një herë e një kohë dilte edhe në kalendare.

Aktorja, që sot është edhe nënë e dy fëmijëve, dy vajzave simpatike, e ka kujtuar vetën se si ishte në vitin 1999, menjëherë pas luftes.

Ajo sjell një kalendar të atij viti, ku ajo ishte imazhi kryesor dhe ku dukej mjaftë bukur.

Shiko foton: